Subsidie voor de Avifauna van de Biesbosch

De Stichting Natuur- en Vogelwacht Biesbosch is altijd druk bezig om kennis over de Biesbosch te verzamelen én deze kennis te delen. Eén van de manieren om kennis te delen is de publicatie van boeken. Zo wordt er momenteel druk gewerkt aan de afronding van een Zoogdieratlas van de Biesbosch en is het werk voor een Avifauna van de Biesbosch in volle gang. De publicatie van de Avifauna is gepland voor 2018, maar voordat het zover is, moet er natuurlijk nog heel veel werk verzet worden. Ondanks de vele vrije tijd die vrijwilligers hierin steken, zijn er ook zaken die geld kosten. Denk bijvoorbeeld aan professionele hulp bij het maken van kwalitatief hoogwaardige verspreidingskaarten, opmaak en drukkosten.

Met trots kunnen wij melden dat wij voor de realisatie van de Avifauna van de Biesbosch gisterenavond een subsidiebijdrage van maar liefst €5.000 hebben mogen ontvangen van Rabobank Drechtsteden! Vanuit de campagne ‘Aandeel in elkaar’ is ons project als winnaar gekozen, samen met 17 andere projecten (uit 78 aanvragen). Rabobank Drechtsteden, en vooral ook haar leden die hebben gestemd op ons project, enorm bedankt!

Met dit bedrag kunnen wij de volgende stap zetten in de totstandkoming van de Avifauna. We zijn er echter nog niet en hebben nog meer sponsorbijdragen nodig. Kunt u ons ook helpen? Neem dan contact met ons op!